Selecteer een pagina

 

 

 

Service & retour

Service

ROTMAT staat voor kwaliteit en onderscheidenheid. Wij willen er alles aan doen om je fijne ervaring te geven, zowel van onze producten als van het bestellen ervan. Heb je suggesties over onze producten, webshop en service, dan horen we dat graag! Je kunt ons altijd mailen: info@rotmat.nl. 

Retour beleid

Wij doen er alles aan om je via onze website te informeren over onze producten. Voldoet een product dat je hebt besteld toch niet aan je verwachting? Dat vinden wij erg jammer! Neem binnen 14 dagen contact met ons op via info@rotmat.nl. We kijken dan naar een gepaste oplossing. De retourzending is voor eigen rekening. Zodra we jouw retourzending hebben ontvangen betalen wij je aankoopbedrag terug. 

Levertijd 

ROTMAT hanteert een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Ons doel is om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je ontvangt een bericht en track&trace code zodra het pakket verstuurd is.

Verzendkosten 

Via de webshop is het op dit moment alleen mogelijk bestellingen te doen voor levering in Nederland. Daarvoor rekenen we, tenzij anders vermeld, de volgende verzendkosten:

  • Pakket 0 tot 10 kilo: € 7,95  

Betaling

Voor online bestellingen maken wij gebruik van betaling via iDeal.

Klachten 

Heeft u een klacht? Neem dan contact met ons op via info@rotmat.nl. Kijk voor meer informatie over klachten en geschillen in onze algemene voorwaarden.